Hét
entertainment
marketing
bureau

FANMAIL

BRAND NEW LIVE IS

SOCIAAL PARTNER VAN MUZIEKIDS

Onze diensten


//

Brand New Live is hét entertainment marketingbureau. Met ons team van specialisten op het gebied van strategie, marketing, creatie en productie creëren we fans voor merken. Wij zijn bruggenbouwers tussen merk en entertainment. Als geen ander weten we dat deze elkaar versterken. Zelf vatten we ons werk in vijf disciplines waarmee we die ambitie waarmaken: Marketing & Strategie, Events, Merkactivaties, Sponsoring en Artist Brand Matching. Snelheid en kwaliteit kenmerken daarin onze gepassioneerde en creatieve manier van werken.

Marketing & Strategie

We duiken diep in het DNA van een merk om dit vervolgens uitvergroot te presenteren aan de buitenwereld op basis van een sterk gefundeerd creatief concept. Dat is de frisse en objectieve blik die je terugvindt in de marketingstrategieën van Brand New Live. Op basis van concrete doelstellingen gaan we vervolgens snel over tot implementatie met tastbare middelen. We leggen de juiste accenten in paid-, owned- en earned media voor het bereiken van fans voor jouw merk.

 

mail phone

Een merk komt tot leven als doelgroepen er op een plezierige manier mee ‘aan de slag’ gaan of in contact komen. Bij Brand New Live doen we dit met entertainment. We laten merken spreken door middel van exclusieve concepten of live activaties op publieksevenementen en in retail, die zowel een off- als online karakter kunnen hebben. Actieve betrokkenheid van de consument is daar een vast onderdeel van. Wij weten dat een marketingboodschap dan veel beter ervaren en begrepen wordt. Zo ontstaan echte fans.  

 

mail phone

Samen met Brand New Live Events creëren we unieke vormen van live communicatie op plekken waar mensen samen zijn of waar we hen juist samenbrengen. Zo realiseren we op maat gemaakte brand events, introducties, PR events, concerten, incentives en beurzen. Altijd met een eigen en unieke conceptuele vorm als uitgangspunt. We maken dat genodigden als gast binnenkomen en als fan de deur uit gaan. Van creatie tot productie; wij ontzorgen.

 

Bekijk hier de website van Brand New Live Events.

 

mail phone

Als ervaren speler in de entertainmentbranche zijn we bij Brand New Live dé matchmaker tussen entertainmentconcepten/artiesten en merken of bureaus. Bekeken vanuit de merk-essentie zoeken we altijd naar een oorspronkelijke en relevante koppeling die tot de verbeelding spreekt. Onze dagelijkse interactie met sleutelpartijen in de entertainmentbranche maakt dat wij kansen vaak als eerste zien en gepresenteerd krijgen.

 

In 2015 ontvingen we voor de koppeling tussen Samsung en Amsterdam Dance Event (ADE) een SponsorRing in de categorie Entertainment & Events. Bekijk de case hier

 

mail phone

Een deel van het Brand New Live DNA ligt geborgen in de muziekindustrie. Niet voor niets weten we alles van fans. Vanuit dat oogpunt weten we ook welke waarde personalities en artiesten aan merken kunnen toevoegen. Bijvoorbeeld waar het versnelde naamsbekendheid, ROI, image transfer en likability betreft. Als ‘living brands’ bieden artiesten en personalities daarin unieke en krachtige activatiemogelijkheden. Zowel merken als artiesten vinden in ons een ervaren strateeg om dit tot stand te brengen. Naast de personen die wij exclusief vertegenwoordigen is Brand New Live ook consultant voor artiesten met een eigen management.

 

In 2016 brachten we de koppeling tussen Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe en Samsung tot stand. Met de campagne Beleef de Olympische Spelen in virtual reality liet Samsung consumenten dé Spelen op vernieuwende en innovatieve manier beleven. Met deze case wonnen we een SponsorRing in de categorie Sport. Bekijk de case hier.

 

mail phone