Hét
entertainment
marketing
bureau

FANMAIL

BRAND NEW LIVE IS SOCIAAL
PARTNER VAN MUZIEKIDS

< Terug naar overzicht

// VACATURE

SALES MANAGER EVENTS

  

[fulltime]
Als enthousiaste Sales Manager met leidinggevende ervaring en een groot netwerk, begrijp je dat sociaal inlevingsvermogen hand in hand gaat met killer instinct voor (new) business. Jij bent een geboren verkoper die keer op keer in staat is om iedere klantbehoefte creatief, innovatief en proactief te vervullen.

 

Functie-inhoud
De Sales Manager die wij zoeken is een echte ‘sales tijger’ die weet hoe B2B-events kunnen bijdragen aan de sales-, marketing- en communicatiedoelstellingen van bedrijven. Of het nu gaat om klantenbinding, relatiemarketing of brand experience; jij weet er alles van en je gebruikt je ervaring en knowhow om managers van A-merken verliefd te laten worden op de toegevoegde waarde van Brand New Live.
Over toegevoegde waarde gesproken… jij begrijpt precies hoe evenementen (moeten) worden ingezet, ontwikkeld en geproduceerd. Of het nu een personeelsevenement betreft voor een grote corporate met 10.000 collega’s of een pers-evenement voor 20 toonaangevende journalisten en redacteuren op het gebied van telecom, jij hebt er ervaring mee en weet het te verkopen.

 

Onze vereisten & jouw unique selling points
• Je bent gewend om te werken met sales targets, maakt en verdedigt zelf begrotingen, kunt snel schakelen en komt (altijd) tot nieuwe oplossingen.
• Jouw focus ligt op het binnenhalen van nieuwe klanten en het aansturen van je collega’s op het gebied van creatie, strategie, marketing en productie.
• Je laat je niet uit het veld slaan door langdurige, intensieve salestrajecten zonder direct resultaat, maar ziet dit als een investering voor de toekomst.
• Je bent in staat om je netwerk op én uit te bouwen in samenwerking met de Commercieel Directeur (wellicht ken je hem al: Chris Havinga).
• Je kent de weg in de Nederlandse event-branche en weet hoe je hierbinnen klanten moet acquireren en relaties onderhouden.
• Je bent pro-actief, werkt zelfstandig en je bent stressbestendig; werk- en tijdsdruk zijn voor jou een stimulans en leiden tot optimaal prestatieniveau.
• Je bent een extraverte persoonlijkheid en neemt graag het initiatief in klantgesprekken, bij netwerkbijeenkomsten en branche-events.
• Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding, bent sterk in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift en je weet jezelf staande te houden in Engels.
• Je hebt een aantoonbare ervaring (3-5 jaar) en een netwerk in de event-industrie

(aan klant-of bureauzijde).
• Je bent op zoek naar een fulltime job en lange termijn uitdaging.
• Beschik je óók nog eens over een goed gevoel voor humor, heb je geen 9-5 mentaliteit én ben je een inspirerende teamplayer? Aarzel dan niet langer…


Claim that job you always wanted!
Denk je dat je qua ervaring en persoonlijkheid goed past bij Brand New Live (check hier het team), dan nodigen we je uit om te solliciteren. Stuur een e-mail met motivatie en je CV naar sales@brandnewlive.nl. Daarnaast ontvangen we graag een kort filmpje (30-60 seconden met je mobiel) waarin jij jezelf verkoopt.
In onze professionele en multidisciplinaire werkomgeving is geen dag hetzelfde en zijn er volop uitdagingen. Het salaris is marktconform, evenals onze arbeidsvoorwaarden.


Over Brand New Live
Brand New Live is hét entertainment marketingbureau. Met ons team van specialisten op het gebied van strategie, marketing, creatie en productie creëren we fans voor merken. Wij zijn bruggenbouwers tussen merk en entertainment. Als geen ander weten we dat deze elkaar versterken. Zelf vatten we ons werk in vijf disciplines waarmee we die ambitie waarmaken: Marketing & Strategie, Events, Merkactivaties, Sponsoring en Artist Brand Matching. Snelheid en kwaliteit kenmerken daarin onze gepassioneerde en creatieve manier van werken.

 

Meer weten? www.brandnewlive.nl
Of bel 035-622 2080.