Hét
entertainment
marketing
bureau

FANMAIL

BRAND NEW LIVE IS SOCIAAL
PARTNER VAN MUZIEKIDS

< Terug naar overzicht

// VACATURE SENIOR EVENT MANAGER

 

Als ervaren en ambitieuze Senior Event Manager weet je de marketing- en communicatiedoelstellingen van onze klanten op professionele wijze te vertalen naar creatieve evenementen en activaties. Dat betekent dat je een kei bent in project- management en procesbeheersing.

 

// FUNCTIEOMSCHRIJVING

De Senior Event Manager die wij zoeken is een commerciële, bezonnen en organisatorische enthousiasteling die in staat is om alle aspecten van een event of activatie zelfstandig, accuraat en beheerst te managen. Uiteraard in samenwerking met al je collega’s van creatie en productie.

 

Je houdt voortdurend vinger aan de pols bij klanten, zodat je weet wat er bij ze leeft en wat voor rol jij daarin kunt vervullen. Vanaf briefing zet jij het proces in gang, ben je de klant altijd een stap vóór en betrek je op de juiste momenten andere disciplines binnen ons bureau. Ook laat je tijdig de juiste externe partners en leveranciers aanhaken. Dit proces beheers je als geen ander. Jij krijgt energie van het ontzorgen van anderen. Jij bent bovenal een Senior Event Manager die het sociale aspect van de functie op waarde weet te schatten.

 

Als onze nieuwe collega weet je wat er ‘te koop’ is in evenementenland, ken je de belangrijke spelers, locaties en leveranciers zodat je ook altijd op de hoogte bent en blijft van de laatste trends. Technische productionele kennis is daar onlosmakelijk aan verbonden. Je gebruikt deze natuurlijke interesse en kennis dagelijks om opdrachtgevers bij A-merken verliefd te laten worden (én blijven) op Brand New Live.

 

// ONZE VEREISTEN EN JOUW UNIQUE SELLING POINTS

• Ontwikkelen, organiseren en produceren van evenementen en activaties voor opdrachtgevers van Brand New Live dan wel onze eigen projecten (IP).

• Onderzoeken en implementeren van marktontwikkelingen op het gebied van evenementen, activaties en producties in het algemeen (dit betreft zowel locaties, entertainment, catering, techniek als content).

• Managen en sturen van alle toegewezen eventprojecten vanaf briefing door account/sales management tot en met (team- en klant)evaluatie.

• Production lead (eerste aanspreekpunt) voor nieuwe klanten cq. aanvragen voor evenementen danwel activaties.

• Consultant/vraagbaak voor collega’s wanneer het evenementen danwel producties aangaat: tevens het kennis overdragen op collega’s.

• Bewaken en beheren van het productiebudget (i.s.m. accountmanager).

• Bewaken van de projectflow voor al je projecten.

 

// JOUW TAKEN & ONZE VERWACHTINGEN

• Je hebt 3-5 jaar ervaring in een Senior Event Management functie bij een bureau (event, media en/of communicatie) danwel aan adverteerderszijde.

• Je bent op zoek naar een fulltime job (40 uur) en lange termijn uitdaging.

• Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bent sterk in de Nederlandse taal (woord en geschrift) en weet jezelf goed staande te houden in het Engels. 

• Jij hebt ervaring met marketingcommunicatie, events, activatie en media (rtv, print, online, social, OOH, POS).

• Je bent commercieel ingesteld, sociaal vaardig en een échte team player.

• Jij hebt ervaring met het te woord staan van professionele managers van en bij A-merken.

• Je bent een stressbestendige harde werker en beschikt over een flexibele en klantgerichte, no-nonsense werkhouding.

• Je maakt en bewaakt begrotingen, handelt snel en denkt in oplossingen.

• Jouw focus ligt op het bedienen van bestaande klanten en het betrekken van interne disciplines.

• Je bent in staat om het contact met jouw accounts uit te bouwen naar meer opdrachten en i.s.m. de commercieel directeur van Brand New Live nieuwe klanten te werven;

• Je bent een extraverte persoonlijkheid en neemt het initiatief in gesprekken.

 

Beschik je óók nog eens over een goed gevoel voor humor, heb je geen 9-5 mentaliteit én ben je een inspirerende team player? Denk je dat je qua persoonlijkheid bovendien goed past bij je potentiële nieuwe collega’s van Brand New Live (check hier het team), dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

 

// CLAIM THAT JOB YOU ALWAYS WANTED!

Stuur een mail met jouw motivatie en CV naar vacature@brandnewlive.nl o.v.v. Jullie nieuwe Senior Event Manager.

 

Wij ontvangen heel graag een kort filmpje (max. 60 seconden met je mobiel) waarin jij jezelf presenteert. In onze professionele en multidisciplinaire werkomgeving is geen dag hetzelfde en zijn er volop uitdagingen. Het salaris is marktconform, evenals onze arbeidsvoorwaarden.