Fan
makers

FANMAIL

 

Algemene Voorwaarden en Privacybeleid

FAN MAKERS


//

 

Brand New Live creëert fans voor merken met effectieve marketingcommunicatie, originele merkactivatie en memorabele brand events. 

En dat al 15 jaar!

 

Weet jij wat jouw doelgroep beweegt? En klopt je merkverhaal (nog steeds)? 

 

 

 

 

 

//

 

STUDENTEN OPGELET

Zit jij vol ambitie & energie en zoek jij een stage vanaf augustus/september 2024?

Klik hieronder op de link!

[Stage Marketing & Events] 

 

Wij (her)ontwikkelen merken in betekenis, uiterlijk en gedrag en positioneren ze in iedere markt, offline en online. Hebben jullie al een verleidende brand identity en onderscheidend brand manifesto als fundament voor consistente activatie en marcom? En ... klopt je merkverhaal nog steeds anno 2024?

Brand communication

Originele én effectieve marketingcommunicatie ... dat wil je! Wij maken het mogelijk met een doordachte mediastrategie en (offline & online) campagnes met rake content. Dit doen we voor A-merken zoals 3FMHisense, VodafoneZiggo en ALS Nederland maar ook voor start-ups creëren wij het merk, de go-to-market strategie en alle marketingcommunicatie.

Wij vertalen ieder merkverhaal in merkactivaties die harten sneller doen kloppen en kunnen worden gemeten in conversie en effect. Van het salesmotivatieprogramma voor Vodafone Business tot de PR-stunt voor Staatsloterij met de Mega Jackpot Vis.

De relatie met zakelijke doelgroepen versterken en het merk op engaging wijze tot leven brengen? Beleven-is-communicatie! 

Kies voor interne of externe brand events in de vorm van een 2024-kick-off-event, product launch, personeelsfeest, award show, pers-lancering of live viewing van een Formule 1-race of nieuwe blockbuster movie.