Fan
makers

FANMAIL

 

Privacybeleid

FAN MAKERS


//

 

Brand New Live is hét bureau voor marketingcommunicatie en evenementen.


Wij creëren fans voor merken met creatieve concepten, inspirerende content, spraakmakende brand events en effectieve campagnes, offline en online.


We are Fan Makers.

 

 

 

Marketingcommunicatie

Brand New Live vertelt merkverhalen met originele (offline & online) campagnes. Marketingcommunicatie die is gericht op het creëren van fans; liefhebbers en ambassadeurs van jouw merk met een onvoorwaardelijke loyaliteit. Dat wil jij toch ook?

 

Brand New Live positioneert merken met inspirerende merkmanifesten, onvergetelijke brand movies, frisse visual identities en slimme MarCom- en mediastrategieën.

 

Dit doen we voor A-merken zoals Miele, Samsung, Ziggo, Cargill, Eye Filmmuseum en Staatsloterij. Maar ook voor start-ups ontwikkelt Brand New Live het merk, mediaplan en go-to-market campagne. Soms maken we gebruik van onze ervaring en netwerk in de entertainment industry, aangezien dat onderdeel is van ons DNA.

 

Een goed voorbeeld van ons MarCom-denken startte met de koppeling van Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe met Samsung. Surf maar eens hierheen!  

  

mail phone

Merken komen tot leven met brand events, pop-up stores, award shows, sponsoring, product launches, beurzen en PR-stunts!

 

Brand New Live is specialist in het creëren van spraakmakende belevingen. Een communicatieboodschap kan perfect worden vertaald in events die harten sneller doen kloppen. Wist je trouwens dat brand events kunnen worden gemeten in conversie en effect?

 

Wij laten merken ook spreken door PR-stunts (mobile mindf#ck Victor Mids), events (check-out ADE) en héle leuke activaties met offline en/of online karakter (beleef Samsung Galaxy Studio).

Fanships zijn het hoogst haalbare resultaat van sponsoring. Fan marketing is het perfecte middel om een merkverhaal tot leven te brengen en relevante relaties met je doelgroep aan te gaan: fanships dus. Onvoorwaardelijke loyaliteit, wederzijds. 

 

Als sponsoring-autoriteit zijn wij dé matchmaker tussen merken en influencers, sporters, musea en mediabedrijven. Onze brand matches zijn gebaseerd op relevantie, merkessentie-fit en lange termijn mogelijkheden voor activatie.

 

Wil je meer weten over ons SponsorRing winnend werk? Zoals Samsung en ADE? Kunnen we ons goed voorstellen... klik hier