Fan
makers

FANMAIL

 

Algemene Voorwaarden en Privacybeleid

< Terug naar overzicht

NPO 3FM // 3FM SERIOUS REQUEST 

 

Wat als je spieren één voor één uitvallen? Wat als je nog maar 3 tot 5 jaar te leven hebt? Wat als 3FM Serious Request in actie komt? Wat ALS je nog één plaat kan aanvragen?

 

Toen NPO 3FM ons vroeg om een campagneconcept te ontwikkelen voor 3FM Serious Request 2023 (jn actie voor Stichting ALS Nederland) twijfelden we geen moment. Creatieve communicatie, muzikale activatie én bijdragen aan het goede doel ... dát is helemaal Brand New Live!

 

Wat ALS je nog één plaat kan aanvragen? We ontwikkelden een concept waarin de merken 3FM en ALS duidelijk naar voren kwamen en waarbij je 3FM herkent in kleur, energie, vitaliteit en jeugdigheid. Met de groene vinyl plaat als symbool voor muziek (3FM) en voor tijd (ALS) koppelen we de urgentie van ALS Nederland (geen tijd te verliezen) aan het gedachtegoed van 3FM Serious Request als het oorspronkelijke en nationale muziekplatform waarmee Nederland goed kan doen!

 

Wij ontwikkelden het concept, radio- en Tv commercials, alle online middelen en de branding van het Glazen Huis in Nijmegen (17-24 december, Grote Markt).

Met een activerende campagne (Tv, radio & online) maken we Nederland bewust van de ernst van de ziekte en roepen we op om in actie te komen en een plaat aan te vragen bij het Glazen Huis van Serious Request. Dit jaar op de Grote Markt in Nijmegen van 17-24 december. Hier zetten de 3FM-dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman zich dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen door 24 uur per dag live radio te maken en platen te draaien voor donaties. Wat als jij nog één plaat kan aanvragen? Ga snel naar 3FM.nl!