Fan
makers

FANMAIL

 

Algemene Voorwaarden en Privacybeleid

< Terug naar overzicht

EREDIVISIE + ESPN // EREDIVISIE SPELER VAN HET JAAR 20/21

 

Na een intensieve bureaupitch en maanden van voorbereiding mag Brand New Live voor Eredivisie CV en ESPN het vernieuwde en toonaangevende voetbal-event Eredivisie Speler van het Jaar 2020-2021 organiseren. Brand New Live ontwikkelde de eventformule, de beeldtaal, de through-the-line campagne en - samen met FABRIQ - de Tv-uitzending van 8 september 20:30 uur op ESPN.

 

In verband met de coronabeperkingen ligt de focus van de eerste editie op de Tv-uitzending. De prijsuitreiking vindt plaats vanuit Lido Club Amsterdam tijdens een uur durende live-uitzending op sportzender ESPN. Onder leiding van presentator Jan Joost van Gangelen worden de miljoenen voetbalfans in Nederland getrakteerd op dynamisch voetbalprogramma over het seizoen 2020-2021. Naast de Speler en Speler U21 van het Jaar worden ook het mooiste Doelpunt van het Jaar en de Scheidsrechter van het Jaar geëerd. Voor de speler met uitzonderlijke staat van dienst en betekenis voor het Nederlands voetbal wordt de Eredivisie Oeuvreprijs uitgereikt. Bovendien wordt tijdens het event het 65-jarig jubileum van de Eredivisie meegenomen. 

 

Met een mediamix van online display, social, Tv-boarding en PR laten we heel Nederland weten dat wie de beste voetbalprofs zijn van afgelopen voetbalseizoen.