Fan
makers

FANMAIL

 

Algemene Voorwaarden en Privacybeleid

< Terug naar overzicht

UNICARRIERS // MERKPOSITIONERING

Brand New Live activeert merken maar (her)positioneert ze ook. Bijvoorbeeld UniCarriers, één van de grootste logistieke dienstverleners van Nederland. Voor hen ontwikkelden we een nieuw merkmanifest en gezonde positionering voor interne en externe communicatie: healthy logistics. Hiervoor creëerden wij ook een frisse visual identity en verzorgden wij de aftrap van een interne campagne met een Kick-off Motivatietraining voor het volledige management. 

UniCarriers ontwikkelt en levert holistische en betrouwbare oplossingen die ervoor zorgen dat je volledige controle krijgt én houdt over de total cost of operation. 

Met een verfrissende no-nonsense houding leveren zij multibrand oplossingen die zijn gebaseerd op wereldwijde kennis en innovaties die zij dagelijks met moederbedrijf Mitsubishi Heavy Industries ontwikkelen én delen. 
UniCarriers heeft de gezonde kijk op interne logistiek. Met Zweeds design en Japanse innovatiekracht maken zij gezonde marges én gezonde gebruikers mogelijk. Alias... dé MacGyver in logistiek!