Fan
makers

FANMAIL

 

Algemene Voorwaarden en Privacybeleid

< Terug naar overzicht

VODAFONE // BUSINESS PARTNER OF THE YEAR 2020


Met augmented reality, kwalitatieve livestreaming en topsprekers creëerden we voor Vodafone Business de online editie van de Business Partner of The Year awards 2020! Live, online, interactief en tot leven gebracht met hoogwaardige content op green screen. 

 
Onder leiding van Rob Urgert & Joep van Deudekom deelde Vodafone Business haar visie op de toekomst in augmented reality. In de virtuele eventstudio blikten we met videocontent terug op de successen van afgelopen jaar en werd de strategie voor het komende jaar onthuld door het MT van VodafoneZiggo.

Bovendien werden in 6 categorieën de winnaars bekend gemaakt van de allereerste digitale editie van de Business Partner of the Year awards. Tijdens de uitreiking van de awards werden de genomineerden met camerateams bezocht en brachten we de blijdschap van de winnaars live in beeld, waarbij ook de awards en bijhorende prijzen werden overhandigd. Met 18 live-verbindingen werd iedereen deelgenoot van de emotionele beleving van de award show. Het thuisgestuurde afternoon-snackpakket en het optreden van Romy Monteiro maakten de beleving compleet!

 

Yep, álles is mogelijk in onze virtuele eventstudio met augmented reality.

 

Klik hier voor meer informatie over Vodafone.