Fan
makers

FANMAIL

 

Algemene Voorwaarden en Privacybeleid

< Terug naar overzicht

// VACATURE SENIOR EVENT MANAGER

  

[fulltime]
Als ervaren en ambitieuze Senior Event Manager weet je de event- en communicatiedoelstellingen van onze klanten op professionele wijze te vertalen naar een heldere planning en productionele uitvoering wat leidt tot memorabele experiences en indrukwekkende activaties. Dat betekent dat je een kei bent in eventmanagement en projectbeheersing.

 

// FUNCTIE INHOUD

De Senior Event Manager die wij zoeken is een sociale, stressbestendige, commerciële en organisatorische enthousiasteling die in staat is om alle aspecten van een event of activatie zelfstandig en beheerst te managen. Uiteraard in samenwerking met al je collega’s van creatie, marketing en productie. Plus de hulp van externe specialisten!
 
Je houdt voortdurend vinger aan de pols bij onze klanten zoals VodafoneZiggo, Miele, Xiaomi en de Eredivisie, zodat je weet wat er bij ze leeft en welke rol jij daarin kunt vervullen. Vanaf briefing zet jij het proces in gang, ben je de klant altijd één stapje voor en betrek je op de juiste momenten andere disciplines binnen ons bureau. Ook laat je tijdig de juiste externe partners en leveranciers aanhaken. Dit proces beheers jij als geen ander. Jij krijgt energie van het ontzorgen van anderen.
 
Als vakidioot weet je wat er ‘te koop’ is in evenementenland, ken je de nieuwste locaties en kun je leunen op een netwerk van betrouwbare leveranciers (van catering en videocontent tot drukwerk). Technische productionele kennis is hier onlosmakelijk aan verbonden. Je gebruikt deze aangeboren interesse en parate kennis dagelijks om opdrachtgevers fan te laten worden (én blijven) van Brand New Live.

 

// ONZE VEREISTEN & JOUW UNIQUE SELLING POINTS
• Ontwikkelen, organiseren en produceren van evenementen en activaties voor onze opdrachtgevers;
• Managen en sturen van alle toegewezen eventprojecten vanaf briefing tot en met (team- en klant)evaluatie;
• Production lead (eerste aanspreekpunt) voor klanten cq. aanvragen m.b.t. evenementen en activaties;
• Consultant en vraagbaak voor collega’s wanneer het om events en producties gaat (waarbij je de nieuwste trends blijft spotten);
• Bewaken en beheren van de projectbegroting;
• Bewaken van de projectflow voor al je projecten.

 

// JOUW TAKEN & ONZE VERWACHTINGEN
• Je hebt 3-5 jaar ervaring in een Senior Event Management functie bij een bureau (event, media en/of communicatie) danwel aan klantzijde;
• Je bent op zoek naar een fulltime job (40 uur) en lange termijn uitdaging;
• Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bent sterk in de Nederlandse taal (woord en geschrift) en weet jezelf goed staande te houden in het Engels;
• Je bent commercieel ingesteld, sociaal vaardig, vol passie en een échte team player;
• Je bent een stressbestendige harde werker en beschikt over een flexibele en klantgerichte, no-nonsense werkhouding;
• Je maakt en bewaakt begrotingen, handelt snel en denkt in oplossingen;
• Je bent in staat om het contact met jouw klanten uit te bouwen naar meer opdrachten.

 

Beschik je óók nog eens over een goed gevoel voor humor, heb je geen 9-5 mentaliteit én ben je een inspirerende team player? Denk je dat je qua persoonlijkheid bovendien goed past het Brand New Live team en vind je een vrijmibo altijd gezellig? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!


// CLAIM THAT JOB YOU ALWAYS WANTED!
Stuur een mail met jouw motivatie en CV naar chris@brandnewlive.nl o.v.v. 'Jullie nieuwe Senior Event Manager'. 

Het salaris is marktconform, evenals onze overige arbeidsvoorwaarden.
 

Meer weten? www.brandnewlive.nl
Of bel 035-622 2080.